Nyåååår

Anlände nyss tilll Malin, inväntar resten av gänget! Får hoppas på en trevlig kväll, men kan det bli annat än trevligt och helt amazing med det sällskapet? :)

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!!

andra inlägget för idag

Att jobba gick snabbt, berodde nog på att det var huuuuuur mycket folk som helst. Gött att det gick snabbt för nu har jag långledigt. Efter jobbet tänkte jag sola men de tänkte ungefär hälften av alla andra mariestadsbor, de va bara att vända när jag såg hur många som satt o vänta, får åka förbi imorgon och kolla läget då! Mattias och jag har precis kollat på film 'dear john'mycket bra! Får 4 av 5 toasters :) Ska nog göra mig klar för kvällen snart, helt slut är jag.

Imorgon vankas lite nyårsparty med bästa tjejerna, eller nä förresten det saknas TRE små hjärtan. Hoppas ni får det lika trevligt som vi, kommer sakna er som fan(eller jag saknaR er som fan).. Enda probelmet just nu är att vi vet inte vart vi ska vara än, hahaha. Samtidigt känns det skönt att inte ha något planerat eftersom nyår är så överskattat, planerar man massa blir det oftast bara skit. Vi tar det som det kommer helt enkelt. Det enda jag vet är att det kommer bli bra, i've got that feeeling :)

dagen före nyårsafton

Skriver ett jättesnabbt inlägg för börjar jobba om exakt 19minuter :)
Sista jobbdagen innan lite långledigt i helgen.. De senaste dagarna har spenderats med goa tjejer i amandas brors lägenhet mycket skratt, flöt,film men framförallt mycket BUZZ :) har haft hur kul som helst, mumsmys på den!! kommer tänka tillbaka på de här dagarna när jag har som mest hemlängtan hit till lilla Mariestad.

nä måste verkligen åka nu! kanske skriver ett inlägg lite senare. CIAO!

29/12 första blogginlägget ever

Hejs svejs!
Nu gör även jag entré här. Mest kanske för att ni hemma i Mariestad ska kunna följa mitt "intressanta" liv bort i Karlstad...

I hope you enjoy it! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0